Dancing Dinner

Culinair diner met swingende afsluiter

Het succesrecept van een Dancing Dinner? Lekker eten, veel sfeer en een top-dj aan de discobar. Van dancing duo’s, over jarigen tot grote vriendengroepen, iedereen is welkom voor een avond vol ambiance!

Geniet van een sprankelend aperitief, laat je verrassen door onze gastronomische gerechtjes en sluit de avond af op de dansvloer. We starten om 19 uur met het aperitief en feesten door tot de laatste dans om 2 uur!

SSG
@Social JPO

Op het menu

  • Feestelijk aperitief met hapje
  • Waaier van gastronomische gerechtjes op bord
  • Warm vis- en vleesbuffet
  • Dessertwandeling
  • Mokka met versnaperingen

Dancing dinner in 2023

25 maart 

1 april 

8 april 

22 april 

6 mei

20 mei 

8 juli

16 september

23 september

14 oktober

4 november

18 november

9 december

16 december

 

€ 72/persoon

Prijs inclusief alle dranken (wijnen, water, …) tijdens het diner tot aan de koffie. Reserveren is noodzakelijk.

 

Als U online reserveert, ontvangt U onmiddellijk een email als bevestiging van de reservatie. Controleer hiervoor ook eventueel het postvak ongewenste email ‘SPAM’.

 

Reserveert U een tafel voor meer dan 10 personen: we vragen om het bedrag vooraf over te schrijven. Dat kan op volgend rekeningnummer: BE28 1030 4759 3120. In de mededeling verwijst u naar: 'dancing dinner + datum + naam reservatie'. Deze gegevens kunt U ook terugvinden op Uw bevestigingsmail als U online reserveert.

 

Reserveert U een tafel voor maximum 10 personen: U kunt betalen bij het binnenkomen van de zaal. U kunt zowel met de kaart, als cash betalen.