Thuis genieten zonder zorgen !

 

Beste gasten, 

ook dit jaar pakken we terug uit met een uitgebreide feestfolder vol lekkers.

U kan een keuze maken uit één van de menu's of deze volledig zelf samenstellen. 

Reeds jarenlang kiezen we voor Uw gemak en comfort. Daarom geven we al onze warme gerechten mee in vuurvaste ovenschotels. U kan deze zelf uitserveren, in het midden van de tafel plaatsen of er een buffetje van maken. Onze koude gerechten worden steeds geserveerd op mooi porselein of inox schotels.

Op deze manier hebt U geen werk meer om alles af te werken en kunt U optimaal genieten bij Uw gasten aan tafel. 

We hopen U tijdens "de mooiste tijd van het jaar" van dienst te kunnen zijn!
Eline, Tim en al onze medewerkers

Enkele afspraken

 

  • Bestel tijdig! Bestellingen worden opgenomen tot woensdag 21 december 17u voor Kerstavond en Kerstdag en tot woensdag 28 december 17u voor oudejaarsavond en nieuwjaarsdag. Vanaf die data zijn wijzigingen niet meer mogelijk. 
  • Gerechten dienen minimum per 2 personen te worden besteld. 
  • vJe kan de bestelling afhalen : op Kerst- en Oudejaarsavond van 13u30 tot 17u30 en op Kerstdag en Nieuwjaarsdag van 9u tot 11u30.Deze gerechten zijn ‘afhaalgerechten’, d.w.z. door jezelf bij ons af te halen.
  • Alles word in ons eigen materiaal afgeleverd en we vragen voor dit materiaal een waarborg die bij het inleveren wordt terugbetaald (waarborg is max. € 75).
  • De schotels brengt U afgewassen terug. Dit kan op 2e Kerstdag (26/12) en 2e Nieuwjaarsdag (02/01) van 10u tot 12u30 en van 13u tot 18u. 
  • Allergenen: Onze bereidingen kunnen allergenen bevatten. Een overzicht van alle gerechten met de desbetreffende allergenen kunt in in de bijlage terugvinden. Bijgevolg zijn we niet verantwoordelijk voor kruisbesmetting gezien alle allergenen in onze zaak worden verwerkt.
Saint - germain