Culinaire afhaalgerechten tijdens de eindejaarsperiode

Thuis genieten zonder zorgen !

Gastronomisch dineren bij jou thuis tijdens de eindejaarsperiode

Salons Saint Germain maakt het U gemakkelijk.

Zoals elk jaar zorgen we weer voor verschillende menu's. Kies je liever "à la carte", geen probleem, je kan gerust zelf Uw menu samenstellen.

De koude voorgerechten en schotels worden op bordjes en plateaus geserveerd, de warme gerechten moet je slechts even opwarmen. Zo kan je als gastvrouw of -heer maximaal meegenieten van een gezellige, culinaire avond!

 

 

 

Take away in 2022

Om ons nog beter te kunnen richten op de organisatie van onze feestzalen, zullen we in 2022 onze afhaaldienst beperken tot de volgende 'feestdagen':

Pasen

Onze-Lieve-Heer hemelvaart

moederdag

vaderdag

Op die dagen verzorgen we een keuzemenu of kunt U opteren voor onze bekende gevarieerde visschotels.

We hopen U op deze 'feestdagen' van dienst te kunnen zijn!

Eline, Tim en onze medewerkers

Enkele afspraken

 

  • Bestellingen zijn mogelijk vanaf een minimum van 2 personen.
  • Deze gerechten zijn ‘afhaalgerechten’, d.w.z. door jezelf bij ons af te halen.
  • Alles wordt in ons eigen materiaal afgeleverd en we vragen voor dit materiaal een waarborg die bij het inleveren wordt terugbetaald (waarborg is max. € 75).
  • De afgewassen schotels zijn terug te brengen op de plaats waar die werden afgehaald en dit binnen de 2 weken.                                                                                                                                      Dat kan op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10u en 12u30 en tussen 13u en 18u. Op zondag kan dat tussen 10u en 11u30. Op maandag en dinsdag zijn we gesloten.
Saint - germain