Culinaire afhaalgerechten

Van tête-à-tête tot communiefeest

Gastronomisch dineren bij jou thuis?

Gastronomisch dineren bij jou thuis? Salons Saint Germain maakt het gemakkelijk. Of je nu een romantisch dinertje met twee of een communiefeest voor dertig genodigden plant, in ons afhaalassortiment vind je altijd het ideale menu! 

De koude voorgerechten en schotels worden op bordjes en plateaus geserveerd, de warme gerechten moet je slechts even opwarmen. Zo kan je als gastvrouw of -heer maximaal meegenieten van een gezellige, culinaire avond!

Take away - update vanaf augustus 2021

Om ons nog beter te kunnen richten op de organisatie van onze feestzalen, zullen we vanaf augustus 2021 onze afhaaldienst beperken tot de eindejaarsfeesten en volgende 'feestdagen': Pasen, Onze-Lieve-Heer hemelvaart, moederdag en vaderdag. Op die dagen verzorgen we een keuzemenu of kunt U opteren voor onze bekende gevarieerde visschotels.

We hopen U op deze 'feestdagen' van dienst te kunnen zijn!

Eline, Tim en onze medewerkers

Enkele afspraken

  • Bestellingen afhalen kan vanwege de corona-maatregelen enkel op vrijdag, zaterdag en zondag.
  • Afhaling vrijdag tussen 17u – 18u: te bestellen vóór donderdag om 12u
  • Afhaling zaterdag tussen 10u – 11u30 en 17u – 18u: te bestellen vóór tot vrijdag om 12u.
  • Afhaling zondag tussen 10u – 11u30: te bestellen vóór tot vrijdag om 12u.
  • Bestellingen zijn mogelijk vanaf een minimum van 2 personen.
  • Deze gerechten zijn ‘afhaalgerechten’, d.w.z. door jezelf bij ons af te halen.
  • Alles wordt in ons eigen materiaal afgeleverd en we vragen voor dit materiaal een waarborg die bij het inleveren wordt terugbetaald (waarborg is max. € 75).
  • De afgewassen schotels zijn terug te brengen op de plaats waar die werden afgehaald en dit binnen de 2 weken.                                                                                                                                      Dat kan op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10u en 12u30 en tussen 13u en 18u. Op zondag kan dat tussen 10u en 11u30. Op maandag en dinsdag zijn we gesloten.
Saint - germain